شیتاکه
20 فواید تازه کشف شده قارچ شیتاکه
1 -باعث توقف رشد تومورها می شود; چرا که قارچ شیتاکه باعث افزایش اینترلوکئین 1 و 2 در بدن شده و رشدتومورهارامتوقف می کند.
2- از بین برنده درد و ایجاد حالت بی حسی در اعضای مختلف بدن
3 -از بین برنده التهاب در نقاط مختلف بدن
4 -داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی
5 -کاهش دهنده کلسترول و فشار خون
6 -باعث از بین بردن اخلاط ریه شده و سرفه رامتوقف می کند
7 -ممانعت از ابتلا به هپاتیت و حفظ سلامتی کبد
8 -افزایش مقاومت بدن در مقابل ویروس ایدز(HIV)
9-حاوی مقادیر زیادی سلنیوم، اسیداورئیک، اسیدپانتوتنیک ،کلسیم، آهن، فسفر، و ویتامین ،E،D ،C، B ، A است.
10- کاهش قابل ملاحظه خطر ابتلا به سرطان روده،کبد، معده، تخمدان و ریه ها
11- افزایش ترشح لنفوسیتT ، این ماده باعث از بین بردن سلولهایی می شود که میزبان خوبی برای ویروس ها هستند
12- منبع بسیار غنی ویتامینD است. بنابراین با مصرف قارچ از پوکی استخوان نیز جلوگیری می شود چرا که ویتامینD عامل جذب کلسیم است.
13-فعالیت پروتئینی به نام اینترفرون با مصرف قارچ شیتاکه افزایش یافته و فعالیت ویروس ها در بدن متوقف می شود
14 -رفع گرفتگی و کوفتگی عضلات
15 -وجود ترکیبات مهم در قارچ مثل: همی سلولز، پلی ساکاریدها، پپتیدهای ساکاریدی، نوکلئوزیدها، تری ترپوئیدها و نشاسته
16 -برقراری تعادل در عملکرد سیستم عصبی و کنترل فعالیت های عصبی - عضلانی
17- کنترل متابولیسم بدن
18 -تعادل و تنظیم ترشح هورمون ها
19 -انتقال سریع و مناسب مواد مغذی و اکسیژن با افزایش فعالیت ناقل ها
20-قارچ شیتاکه با داشتن قندهای مرکب (پلی ساکاریدهای مرکب) باعث افزایش میزان سیتوکین دربدن می شود.
سیتوکین پروتئینی است که به وسیله سیستم ایمنی بدن ساخته شده و باعث تسهیل عملکرد سلول ها در مقابل عوامل بیماری زا می شود. بنابراین مصرف قارچ خوراکی شیتاکه یکی از راه های حفظ سلامتی است. در یک رژیم غذایی متعادل و مناسب قارچ به عنوان یکی از شاخص های سلامتی گنجانده می شود. استفاده از آنتی بیوتیک ها، مسکن ها و ... نه تنها کمکی به بازگشت سلامتی ما نمی کنند، بلکه سیستم ایمنی راتضعیف کرده و بدن را برای بیماری مستعدتر می کنند.
منبع :
http://www.shiitakebrothers.com
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.