شناسایی انواع قارچ ها و گیاهان دارویی

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

20 فواید تازه کشف شده قارچ شیتاکه 

1 -باعث توقف رشد تومورها می شود; چرا که قارچ شیتاکه باعث افزایش اینترلوکئین 1 و 2 در بدن شده و رشدتومورهارامتوقف می کند.

2- از بین برنده درد و ایجاد حالت بی حسی در اعضای مختلف بدن

3 -از بین برنده التهاب در نقاط مختلف بدن

4 -داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی

5 -کاهش دهنده کلسترول و فشار خون

6 -باعث از بین بردن اخلاط ریه شده و سرفه رامتوقف می کند 

7 -ممانعت از ابتلا به هپاتیت و حفظ سلامتی کبد

8 -افزایش مقاومت بدن در مقابل ویروس ایدز(HIV)

9-حاوی مقادیر زیادی سلنیوم، اسیداورئیک،  اسیدپانتوتنیک ،کلسیم، آهن، فسفر، و  ویتامین ،E،D ،C، B ، A است.

10- کاهش قابل ملاحظه خطر ابتلا به سرطان روده،کبد، معده، تخمدان و ریه ها 

11- افزایش ترشح لنفوسیتT ، این ماده باعث از بین بردن سلولهایی می شود که میزبان خوبی برای ویروس ها هستند

 12-  منبع بسیار غنی ویتامینD است. بنابراین با مصرف قارچ از پوکی استخوان نیز جلوگیری می شود چرا که ویتامینD عامل جذب کلسیم است.

 13-فعالیت پروتئینی به نام اینترفرون با مصرف قارچ شیتاکه افزایش یافته و فعالیت ویروس ها در بدن متوقف می شود 

 14 -رفع گرفتگی و کوفتگی عضلات

 15 -وجود ترکیبات مهم در قارچ مثل: همی سلولز، پلی ساکاریدها، پپتیدهای ساکاریدی، نوکلئوزیدها، تری ترپوئیدها و نشاسته

16  -برقراری تعادل در عملکرد سیستم عصبی و کنترل فعالیت های عصبی - عضلانی 

17- کنترل متابولیسم بدن

18 -تعادل و تنظیم ترشح هورمون ها

19 -انتقال سریع و مناسب مواد مغذی و اکسیژن با افزایش فعالیت ناقل ها

20-قارچ شیتاکه با داشتن قندهای مرکب (پلی ساکاریدهای مرکب) باعث افزایش میزان سیتوکین دربدن می شود.

سیتوکین پروتئینی است که به وسیله سیستم ایمنی بدن ساخته شده و باعث تسهیل عملکرد سلول ها در مقابل عوامل بیماری زا می شود. بنابراین مصرف قارچ خوراکی شیتاکه یکی از راه های حفظ سلامتی است. در یک رژیم غذایی متعادل و مناسب قارچ به عنوان یکی از شاخص های سلامتی گنجانده می شود. استفاده از آنتی بیوتیک ها، مسکن ها و ... نه تنها کمکی به بازگشت سلامتی ما نمی کنند، بلکه سیستم ایمنی راتضعیف کرده و بدن را برای بیماری مستعدتر می کنند.

منبع :

http://www.shiitakebrothers.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۹:۰۰

خواص یونجه بهترین گیاهان دارویی برای بدن انسان

این گیاه در اکثر نقاط جهان رشد می کند و به صورت وحشی در بعضی نواحی معتدل آسیا و شمال آفریقا می روید که انواع و اقسام دارد. مزاج یونجه تازه در آخر اول گرم و تر و خشک آن، گرم و خشک است و قوتش تا 5 سال باقی می ماند.

 یونجه از نظر تغذیه عمومی غذایی کامل است که چاق می کند و آهن بسیاری دارد و خوردن آن تمام اعضای بدن را تقویت می کند، «یونجه» در درمان ضعف عمومی، ضعف بنیه، کم خونی و اعصاب مفید است و مغز و ستون فقرات را قوت می بخشد. این گیاه خوراکی  با خواص تغذیه ای فوق العاده، منبع غنی از ویتامین های B ,K ,E ,D ,A و همچنین املاح معدنی نظیر کلسیم، اسیدفولیک، منیزیم، پتاسیم به حساب می  آید و البته مصرف خشک آن تأثیرگذارتر خواهد بود.

 از دیگر فواید گیاه یونجه این است که حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است. علاوه بر این ریشه گیاه یونجه قابلیت آن را دارد که تا عمق 18 متری زمین هم پیشروی کرده و ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری را از خاک جذب کند.

 بررسی های گذشته حاکی از آن است که مصرف گیاه یونجه می تواند در پاک سازی روده از مواد سمی موثر باشد. همچنین گیاه یونجه کلسترول بد را کاهش می دهد و در تصفیه خون نقش دارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۸:۱۷
  • گیاهان دارویی گیاهانی هستند که یک یا برخی از اندام‌های آنها حاوی مادهٔ مؤثره است. این ماده که کمتر از ۱۱٪ وزن خشک گیاه را تشکیل می‌دهد، دارای خواص دارویی مؤثر بر موجودات زنده است.

    ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۷:۵۹